Oral Hammaslääkärit valittiin Suomen luotetuimmaksi hammaslääkäriketjuksi!

Kuluttajat ovat valinneet Oralin Suomen luotetuimmaksi hammaslääkäriketjuksi Valittujen Palojen Luotetuin merkki 2023 -tutkimuksessa. Hammaslääkäriketjut olivat mukana tutkimuksessa nyt ensimmäistä kertaa.

Oral sai 33 % kategoriassa annetuista äänistä. Parhaalla tasolla luottamus Oralia kohtaan oli lapsiperheissä – peräti 41 prosenttia lapsiperhetalouksista nimesi Oralin eniten luottamakseen hammaslääkäriketjuksi.

”Tutkimuksen tulokset osoittavat, että kuluttajat arvostavat Oralissa tekemäämme työtä laadukkaan hoidon ja hyvän asiakaskokemuksen eteen. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuosien luottamuksesta palveluitamme kohtaan”, toteaa Oral Hammaslääkärit Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Jokinen.

 

Tutkimukseen vastanneet nimesivät ensin sen hammaslääkäriketjun, johon he luottivat eniten, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän toimijaan asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. 

Lisäksi vielä kysyttiin,  kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa. Lisäksi kysyttiin, onko vastaaja nykyinen asiakas ja voisiko suositella ketjua muille.

 

Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 23. kerran ja siinä selvitettiin, mitkä ovat kuluttajien mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä. Yhteistyökumppanina oli Norstat Finland Oy -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä lokakuussa 2022 ja vastaajia oli kaikkiaan 2008. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta), sukupuolen ja asuinalueen mukaan väestöä vastaavaksi.

 

Katso kaikki aihealueen: Ajankohtaista -artikkelit

Artikkeliin liittyvät palvelut