Yhteystiedot

Ajanvaraus 010 400 3400
Toimipiste 010 400 3260
Sähköpostimme pikkuhuopalahti@oral.fi

Aukioloajat

ma 8-16, ti-to 8-18 ja pe 8-15

Olemme täyden palvelun hammaslääkäriasema Helsingin Pikku Huopalahdessa, Pohjola Sairaalan yhteydessä. Tarjoamme yleishammashoidon lisäksi erittäin laajat erikoishammaslääkäripalvelut. Meiltä löytyy erikoisosaamista esimerkiksi suu- ja leukakirurgiaa vaativiin hoitoihin, iensairauksiin sekä protetiikkaan ja purentafysiologiaan. Käytössämme on leikkaussali ja mahdollisuus sedaatio- ja anestesiahoitoihin. Tilamme ovat modernit ja viihtyisät ja sijaitsevat Pohjola Sairaalan kolmannessa kerroksessa. Käytössämme on alan uusinta huipputeknologiaa mm. kuvantamista varten. Sekä optg- että KKTT-kuvat onnistuvat helposti ajanvarauksella tai muun hoidon yhteydessä.

Qmedical Pikku Huopalahden vastaanotolla työskentelevät hammashoidon ammattilaisten lisäksi myös korva-, nenä-, kurkkutautien erikoislääkärit. Vastaanotto kattaa kaikki korva-, nenä-, ja kurkkutautien erikoisalan sairaudet. Erityisosaamista tarjotaan ylähengitysteiden ja sivuonteloiden ongelmien sekä kuorsauksen ja uniapnean diagnostiikkaan ja hoitoon. Mahdollisuus myös kotona tehtävään unipolygrafiaan ja ohjaus ylipainehengitys (CPAP)-hoitoon. Ylähengitystiediagnostiikkaa tehostaa mahdollisuus sivuonteloiden ja välikorvan KKTT kuvaukseen vastaanottokäynnin yhteydessä

Lue lisää ja varaa aika korvalääkäreille täällä >

Tervetuloa!


Maksutavat

Pankkikortti, Luottokortti, Oral-rahoitus

Saapumisohjeet

Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnan ja Turun moottoriteiden kupeessa ja perille pääsee myös helposti julkisilla kulkuvälineillä. Lähistöltä kulkevat useat bussilinjat ja raitiovaunu numero 10, jonka päätepysäkki sijaitsee aivan rakennuksen läheisyydessä. Asemamme sijaitsee Pohjola Sairaalan kolmannessa kerroksessa, jossa oma vastaanottovirkailijamme ohjaa teidät eteenpäin. Hissistä ja ala-aulasta löydät ”Qmedical” -opasteet.

Pysäköinti

Läheisen pysäköintialueen lisäksi rakennuksemme takana yksittäisiä vapaita parkkipaikkoja.

Katso kaikki toimipisteet: Helsinki