Mervi Starck

Erikoislääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Olen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri ja hoidan monipuolisesti kaikkia erikoisalaani kuuluvia sairauksia jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Tavallisimpia hoitamiani sairauksia ovat mm. lasten korvatulehdukset, joista olen väitellyt tohtoriksi sekä aikuisten toistuvat hengitystieinfektiot. Hengitystieinfektioihin kuten poskiontelontulehduksiin tarjoan niin konservatiivista, kuin kirurgistakin hoitoa. Leikkausvalikoimaani kuuluu mm. tärykalvojen putkitukset, nenän ja sivuonteloiden kirurgia sekä kita- ja nielurisaleikkaukset. Olen perehtynyt myös unen ongelmiin kuten kuorsauksen ja uniapnean hoitoon.

Erityisenä osaamisena ja kiinnostuksen kohteenani on syömisen ja puheen anatomisten ongelmien diagnostiikka ja hoito, johon kuuluu myös ajoittainen kieli- ja huulijännekirurgia. Näitä potilaita hoidan moniammatillisessa yhteistyössä puheterapeuttien, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien ja IBCLC imetysohjaajien kanssa.

Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita, mutta lapset ja heidän hoitonsa ovat erityisesti sydäntäni lähellä.

Päivitän osaamistani jatkuvasti ja voin hyvillä mielin tarjota potilailleni uusimpia ja lääketieteelliseen näyttöön perustuvia hoitoja.

Erityisosaaminen

  • Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Kielitaito

  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Toimipisteet asiantuntijalle Mervi Starck

Helsinki, Qmedical Pikku Huopalahti
Puutarhurinkuja 2, 3. krs, 00300 Helsinki
Varaa