Invisalign on hymyilyttävän huomaamaton oikomishoito

Varaa maksuton hoitoarviokäynti

Läpinäkyvien kalvojen avulla tehtävä Invisalign-oikomishoito jää monesti muilta täysin huomaamatta. Ja juuri siksi se onkin yhä suositumpi tapa oikoa hampaat.

Invisalign-oikomiseen käytetään yksilöllisiä muovikalvoja, jotka irrotetaan vain syömisen ja hampaiden pesun ajaksi. Hoidon edistymistä seurataan säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä ja hoito kestää yleensä 3–24 kuukautta riippuen oikomisen vaativuudesta.

Kalvo-oikomishoito sopii ikään katsomatta lähes kaikille ja monenlaiseen lähtötilanteeseen – niin esteettiseen oikomiseen kuin vaativampienkin purentavirheiden korjaamiseen.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

Kiinnostuitko – muttet tiedä kuinka aloittaa? Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon vaikka heti. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi perusteella Invisalign-hoidon sopivuus, hoidon mahdollinen kesto ja sen hinta-arvio.

Huomioithan, että oikomishoidon erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta hoitoarviota. Jos tiedät tarvitsevasi vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme että varaat ajan oikomishoidon erikoishammaslääkärille täällä.

 

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

 

Lue lisää Invisalign-oikomishoidosta ja asiakkaidemme kokemuksista.

Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla ja saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Lue lisää Oral-rahoituksesta. Saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta. 

Moni haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Oralin Invisalign-asiakkaana saat  20 %:n alennuksen vastaanotolla tehtävistä valkaisuista (alennus normaalihinnoista, 6kk oikomishoidon jälkeen).