Ajankohtaista asioinnista, ajanvarauksista ja koronaviruksesta. Lue lisää

Invisalign on hymyilyttävän huomaamaton oikomishoito

Varaa maksuton hoitoarviokäynti

Läpinäkyvien kalvojen avulla tehtävä Invisalign-oikomishoito jää monesti muilta täysin huomaamatta. Ja juuri siksi se onkin yhä suositumpi tapa oikoa hampaat.

Invisalign-oikomiseen käytetään yksilöllisiä muovikalvoja, jotka irrotetaan vain syömisen ja hampaiden pesun ajaksi. Hoidon edistymistä seurataan säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä ja hoito kestää yleensä 3–24 kuukautta riippuen oikomisen vaativuudesta.

Oral edustaa Invisalign-oikomisen parasta ja kokeneinta osaamista Suomessa. Kalvo-oikomishoito sopii ikään katsomatta lähes kaikille ja monenlaiseen lähtötilanteeseen – niin esteettiseen oikomiseen kuin vaativampienkin purentavirheiden korjaamiseen.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

Kiinnostuitko – muttet tiedä kuinka aloittaa? Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon vaikka heti. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi perusteella Invisalign-hoidon sopivuus, hoidon mahdollinen kesto ja sen hinta-arvio.

Huomioithan, että oikomishoidon erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta hoitoarviota. Jos tiedät tarvitsevasi vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme että varaat ajan erikoishammaslääkärille täällä.

 

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

 

Lisätietoa Invisalign-oikomishoidosta ja vastauksia asiakkaiden usein esittämiin kysymyksiin löydät täältä.

Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla ja saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta. Lue lisää maksuvaihtoehdoista.

Moni asiakkaista haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Oralin Invisalign-asiakkaana saat laservalkaisun etuhintaan 279 €.