Oikomishoidon tarpeen arviointi (kalvot – Invisalign), erikoishammaslääkäri

Erikoishammaslääkärin tekemässä kalvoilla tehtävän oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion suun ja hampaittesi kunnosta ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Oikomishoidon tarpeen arviointi (kalvot – Invisalign), erikoishammaslääkäri

Erikoishammaslääkärin tekemässä kalvoilla tehtävän oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion suun ja hampaittesi kunnosta ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Läpinäkyvillä, huomaamattomilla ja irrotettavilla kalvoilla tehtävässä hampaiden oikomisessa ei tarvita hammasrautoja. Menetelmän etuja ovat myös käyttömukavuus ja nopeus. Voit itse irrottaa kalvot tarvittaessa esimerkiksi syömisen ajaksi.

Valitse tämä hoidon tarpeen arviointi, kun tarve on kalvoilla tehtävälle vaativalle oikomishoidolle tai purentahäiriön hoidolle. Oikomishoidon erikoishammaslääkärin tekemä arviointi sisältää kokonaisvaltaisen arvion suun ja hampaiston tilanteesta ja soveltuvista hoitomuodoista.

Invisalign -oikomishoitoa tehdään kahdella menetelmällä: Invisalign Full soveltuu myös vaativiin oikomisiin ja purentahäiriöiden hoitoon. Invisalign Go soveltuu lähinnä etualueen esteettiseen oikomiseen.

Invisalign-kalvot voi itse tarvittaessa irrottaa.

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri arvioi kalvoilla tehtävän oikomishoidon soveltuvuuden. Arviointikäynnillä tehdään suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä. Suunnitelman perusteella voi tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla Oral-rahoituksella ja saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta.  

Moni asiakkaista haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Oralin Invisalign-asiakkaana saat 20 %:n alennuksen kaikista valkaisuista (ei sisällä kotihoitotuotteita).

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Kaikki ajat tähän palvelun eivät ole varattavissa verkossa. Jos et löydä sopivaa aikaa, soita numeroon 010 400 3400.

Hoidon tarpeen arviointikäynti ei sido mihinkään jatkohoitoihin.

Käynnillä arvioidaan pelkästään kalvoilla tehtävän oikomisen soveltuvuus. Mikäli harkitset muuta oikomismenetelmää kuin kalvo-oikomista, varaa aika palveluun Oikomishoidon tarpeen arviointi.

Jos olet kiinnostunut lähinnä etualueen hampaiston esteettisestä oikomisesta, voit varata ajan yleishammaslääkärin tekemään maksuttomaan oikomishoidon tarpeen arviointiin.

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400