Invisalign-oikomishoito – hymyilyttävän huomaamatonta oikomista

Invisalign on helppo ja huomaamaton tapa oikoa hampaat. 

Invisalign-oikomismenetelmässä käytetään yksilöllisesti valmistettuja, läpinäkyviä muovikalvoja, jotka voit itse irrottaa esimerkiksi syömisen ja hampaiden pesun ajaksi. Paikoillaan ollessaan ne ovat lähes täysin huomaamattomat. Tämän vuoksi Invisalign-oikomishoito sopii erittäin hyvin myös aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon. 

Katso asiantuntijamme vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Invisalign-oikomishoidosta videolta: 

Huomaamatonta oikomishoitoa ilman rautoja

Invisalign-oikomiskalvot ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat. Invisalignin etuina on myös sen käyttömukavuus sekä perinteisiä menetelmiä nopeammat tulokset – haluttu lopputulos voidaan tapauskohtaisesti saavuttaa jo puolessa vuodessa. 

Invisalign-oikomishoito toteutetaan tietokoneohjatusti. Hoito aloitetaan kuvaamalla hampaisto digitaalisesti, jonka jälkeen tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ja hampaistoon täydellisesti istuvat oikomiskalvot. 

Oikomishoidossa siirrytään käyttämään tiukempia oikomiskalvoja 1-2 viikon välein, kunnes suunniteltu lopputulos on saavutettu. Hoidon lopputulosta voidaan tarkastella myös 3D-mallinnuksen avulla. 

Invisalign-oikomishoidon menetelmät ja hinta

Invisalign-oikomishoidon kesto riippuu yksilöllisestä lähtötilanteesta ja hinta määräytyy hoidon vaativuuden mukaan. Sinulle soveltuvan hoitomuodon ja hinta-arvion saat kalvo-oikomismenetelmiin perehtyneeltä hammaslääkäriltä.

Yleishammaslääkärin tekemien hoitojen hinnat ovat 2000-5300 €, kun taas vaativammat hoidot erikoishammaslääkärin tekemänä maksavat 6600-7300 €. Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla ja saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta. Lue lisää  maksuvaihtoehdoistamme täältä 

Invisalign Go ja Go+

  • soveltuu esimerkiksi etualueen hampaiden esteettiseen oikomiseen, yleishammaslääkärin toteuttamana
  • tulos jopa kolmessa kuukaudessa

Invisalign Full (Express, Lite, Comprehensive, Teen)

  • soveltuu esteettisen oikomisen lisäksi vaativiinkin oikomishoitoihin sekä purentahäiriöiden hoitoon
  • kesto yleensä 3-24 kk riippuen oikomisen vaativuudesta
  • Full-sertifioidut oikomishoidon erikoishammaslääkärit ja yleishammaslääkärit

Moni asiakkaista haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Oralin Invisalign-asiakkaana saat laservalkaisun etuhintaan 279 €.

Miten aloitan Invisalign-oikomishoidon?

Jos olet kiinnostunut Invisalign-hoidosta, suosittelemme varaamaan ajan hoitoarvioon, jossa kartoitetaan Invisalign-hoidon sopivuus, hoidon mahdollinen kesto ja sen hinta-arvio. Yleishammaslääkärin tekemä arvio on maksuton.

Huomioithan, että oikomishoidon erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta hoitoarviota. Jos tiedät tarvitsevasi vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme, että varaat arviointiajan erikoishammaslääkärille. 

Katso kaikki aihealueen: Hampaiden oikominen -artikkelit

Artikkeliin liittyvät palvelut

Huonekasvi ja nainen

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa suun terveydestä ja hyvinvoinnista sekä tarjoamistamme eduista sähköpostiisi noin kerran kuussa.