Rahoitus ja osamaksu – Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Voit käynnistää hoitosi helposti ja nopeasti Oral-rahoituksen avulla! Maksa hoito kätevästi osissa ja valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella, tekstiviestillä tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Oral-rahoituksen edut sinulle

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat 30­­–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Maksimiluotto 10 000 euroa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Maksaessasi Oral-rahoituksella saat myös S-Etukortilla Bonusta.

 

Esimerkki: Ostos: 1 500 €, 12 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,30 €. Todellinen vuosikorko: 4,56 %. Luoton kustannukset: 39,60 €. Maksettava yhteensä: 1 540 €. Osamaksuerä/kk: 128,30 €, 12 erää.
Oral-rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Tutustu myös Oral-rahoituslaskuriin:

 

Oral-rahoituksen hakeminen

Täytä rahoitushakemus ja huomio seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

Avaa rahoitushakemus

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit tulla hoitoon toimipisteillemme. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan.

Rahoitushakemus tekstiviestitse

Rahoitusta voit hakea myös tekstiviestitse. Lähetä tekstiviesti ORAL numerooon 18311.
Maksimiluotto tekstiviestillä on 2000 euroa.

 

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).