Oral-rahoituksen avulla voit käynnistää hoitosi helposti ja nopeasti. Maksa hoitosi sinulle sopivissa erissä. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella, tekstiviestillä tai toimipisteessämme asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Oral-rahoituksen edut sinulle

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena, jolloin voit valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.
  • Saat 30­­–60 päivää kulutonta maksuaikaa.
  • Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Maksaessasi Oral-rahoituksella saat myös S-Etukortilla Bonusta.

Hae rahoitusta

Valitse sinulle sopivin maksuvaihtoehto

MAKSUVAIHTOEHDOT30-60 pv12 kk36 kk60 kk
Vuosikorko0 %0 %12,90 %15 % +
viitekorko
Luottokulu/kk0 %5,60 €5,60 €5,60 €

* Viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Esimerkkiostos:

Ostos 1 500 €, 12 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Maksat yhteensä 1 562 €.
Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää.
Oral-rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Oral-rahoituksen hakeminen

Rahoitusta voit hakea täyttämällä hakemuksen alla olevasta linkistä

Täytä rahoitushakemus

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää Oral-rahoitusta maksutapana toimipisteissämme näyttämällä voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta.

Voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä: lähetä viesti ORAL numerooon 18311.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe 8-17).