Kevytvalkaisu

Vastaanotolla tehtävä kevytvalkaisu, joka sopii erityisen hyvin varsinaisen valkaisun ylläpitohoidoksi.

Kevytvalkaisu

Vastaanotolla tehtävä kevytvalkaisu, joka sopii erityisen hyvin varsinaisen valkaisun ylläpitohoidoksi.

Kevytvalkaisu sopii ylläpitovalkaisuksi aiemmin tehdylle laservalkaisulle tai jos hampaasi kaipaavat lähinnä värin kirkastamista. Huomioithan, että valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

Palvelun eteneminen

Ennen valkaisua ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti. Kevytvalkaisu eroaa varsinaisesta laservalkaisusta siten, että geelin annostelukertoja on vain yksi. (Varsinainen laservalkaisu sisältää kolme yksilöllistä valkaisu- ja laserkäsittelyä yhdellä käynnillä.) Hampaiden valkaisu perustuu vetyperoksidiin, jonka vaikutusta tehostetaan laserlampulla.

Milloin kannattaa varata aika kevytvalkaisuun?

Kevytvalkaisu sopii hyvin hampaiden kevyeen kirkastamiseen tai kun haluat ylläpitää laservalkaisun jälkeistä valkaisutulosta.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Varaa aika ensin maksuttomaan valkaisuarviointiin ellei kevytvalkaisun soveltuvuutta ole lähiaikoina todettu muulla hoitokäynnilläsi.

Valkaisuarvioinnissa tarkastetaan suun ja hampaiston kunto valkaisua varten. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Ientulehdus tulee olla hoidettu ja hammaskivi poistettu ennen valkaisua.

Valkaisuhoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken. Valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville eikä imettäville. Huomioithan, että valkaisu ei tehoa proteettisiin kruunuihin tai paikkamateriaaleihin.

Hampaiden valkaisua ei voi maksaa Edenredillä tai ePassilla, koska esteettiset hoidot eivät kuulu verottajan ohjeistuksen mukaisesti hyvinvointiedun piiriin.

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400