Päivitetty 19.3.

 

Seuraamme Oral Hammaslääkäreillä aktiivisesti koronavirustilannetta ja noudatamme kulloinkin voimassaolevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita epidemian leviämisen estämiseksi. Huolehdimme hygieniastamme erittäin tarkasti, voit tulla vastaanotollemme turvallisin mielin, kunhan olet terve.

  • Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita (nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta tms.) tai muita tarttuvia sairauksia tai epäilet olevasi altistunut koronavirukselle, olethan ystävällinen ja tulet vastaanotollemme vasta, kun olet taas terve. 
  • Jos olet yli 70-vuotias tai kuulut yleisterveytesi puolesta riskiryhmiin, siirräthän kiireettömän aikasi.Tarvittaessa ota yhteyttä hoitavaan hammaslääkäriisi hoidon tarpeen arviointia varten. Löydät tietoa riskiryhmään kuuluvista Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, siirräthän kiireetöntä aikaasi eteenpäin 14 vuorokautta Suomeen paluusi jälkeen.
  • Mikäli sinulla ylläolevissa tapauksissa on kiireellisen hammashoidon tarvetta, jätä soittopyyntö hammaslääkärillesi, joka arvioi tilanteesi ja ohjaa sinut tarvittaessa oikeaan hoitopaikkaan.

Varatun  ajan voi siirtää OmaOral-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 400 3400.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19) itselläsi tai läheiselläsi, noudata ajankohtaisia viranomaisohjeistuksia hoitoon hakeutuessasi. Ole ensisijaisesti puhelimitse yhteydessä terveydenhuoltoon ennen muita toimenpiteitä. Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta voit tarkistaa helposti ajantasaisen ohjeistuksen.

Mikäli sinulla on jo todettu COVID-19 infektio tai sinulla epäillään sellaista ja tarvitset kiireellistä hammashoitoa, järjestetään se keskitetysti julkisen terveydenhuollon yksikössä. Lisätietoa saat oman kotikuntasi suun terveydenhuollon yksiköstä tai päivystyksestä. Kiireetön hoito siirretään tehtäväksi parantumisen jälkeen.