Ajankohtaista asioinnista, ajanvarauksista ja koronaviruksesta. Lue lisää

Kevytvalkaisu

Vastaanotolla tehtävä kevytvalkaisu, joka sopii erityisen hyvin varsinaisen valkaisun ylläpitohoidoksi.

Kevytvalkaisu sopii valkaisutuloksen ylläpitoon varsinaisen laservalkaisun jälkeen tai hampaiden värin kirkastamiseen.

Palvelun eteneminen

Ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti ennen valkaisua. Kevytvalkaisu eroaa varsinaisesta laservalkaisusta siten, että geelin annostelukertoja on vain yksi. (Varsinainen laservalkaisu sisältää kolme yksilöllistä valkaisu- ja laserkäsittelyä yhdellä käynnillä.) Hampaiden valkaisu perustuu vetyperoksidiin, jonka vaikutusta tehostetaan laserlampulla.

Milloin kannattaa varata aika kevytvalkaisuun?

Kevytvalkaisu sopii hyvin hampaiden kevyeen kirkastamiseen tai kun haluat ylläpitää laservalkaisun jälkeistä valkaisutulosta.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Varaa aika maksuttomaan valkaisuarviointiin ellei kevytvalkaisun soveltuvuutta ole lähiaikoina todettu muulla hoitokäynnilläsi.

Valkaisuarvioinnissa tarkastetaan suun ja hampaiston kunto valkaisua varten. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Ientulehdus tulee olla hoidettu ja hammaskivi poistettu ennen valkaisua.

Valkaisuhoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken. Valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville eikä imettäville. Huomioithan, että valkaisu ei tehoa proteettisiin kruunuihin tai paikkamateriaaleihin.