Ajankohtaista asioinnista, ajanvarauksista ja koronaviruksesta. Lue lisää

Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi

Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion eri oikomismenetelmien tarjoamista mahdollisuuksista ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Oikomishoidon keinoin voidaan parantaa mm. purentavaivoja, vaikeasti ahtautuneita hammasvälejä, suun kiputiloja sekä parantaa hampaiden ulkonäköä. Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa erikoishammaslääkäri arvioi hampaiden kunnon ja tekee suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Palvelun eteneminen

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri arvioi hampaiden tilanteen oikomishoitoa varten ja tekee suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä. Näiden pohjalta voi tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa käyminen ei sido mihinkään jatkohoitoihin. Arviointikäynnin lopullinen hinta riippuu käynnin pituudesta.

Jos olet kiinnostunut erityisesti kalvoilla tehtävistä, huomaamattomista oikomismenetelmästä, eikä sinulla ole todettuja purentaongelmia, varaa aika palveluun Oikomishoidon tarpeen arviointi, kalvot (Invisalign, ClearSmile).