Oral Hammaslääkäreillä voit maksaa hammashoitosi joustavasti erilaisilla maksutavoilla. Meillä voit käyttää maksuvälineinä pankki- ja luottokorttia (Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron), käteistä, Oral-lahjakorttia ja erilaisia työnantajien tarjoamia etuja. Voit myös maksaa joustavasti sinulle sopivissa osissa Oral-rahoituksella.

Tarvitsetko maksuaikaa tai lisää joustoa maksamiseen?

Hammashoidon kustannukset on mahdollista jakaa pienempiin kuukausieriin Oral-rahoituksella. Rahoituksella saat 30­­–60 päivää kulutonta maksuaikaa ja jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Tutustu tarkemmin Oral-rahoitukseen.

Epassi, Edenred, Smartum ja yrityssopimus

Meillä voit hyödyntää erilaisia työnantajien tarjoamia etuja hammashoitopalveluiden maksamiseen. Jos käytössäsi on Epassin hyvinvointietu, Edenredin hammashoitoetu tai Smartumin terveysetu, voit käyttää sitä toimenpiteiden maksamiseen vastaanotoillamme.  Huomioithan kuitenkin, että esteettisiä hoitoja (esim. hampaiden valkaisu) ei voi maksaa Epassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Lue lisää Epassin,  Edenredin ja Smartumin nettisivuilta.

Maksu voi tapahtua myös yrityssopimuksella. Muistathan mainita maksun yhteydessä mikäli kuulut yrityssopimuksen piiriin.

Lahjakortti

Tiesitkö, että meiltä voi ostaa myös lahjakortin? Lahjakortti hammashoitoon voi olla yllättävä mutta varmasti ilahduttava ja tarpeellinen lahja meistä kenelle tahansa. Lahjakortteja voit ostaa kaikista toimipisteistämme. Lue lisää Oral-lahjakortista.

Bonusta S-Etukortilla ja Kelan suorakorvaus

Saat palveluistamme ja myymistämme kotihoitotuotteista S-Etukortilla Bonusta jopa 5 %, kun maksat hoitosi heti käynnin yhteydessä. Lue tarkemmin milloin Bonusta maksetaan ja missä tapauksissa sitä ei makseta.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Hammashoidon korvauksista voit lukea lisää Kelan sivuilta.