Hampaiden kotivalkaisu

Mittojen mukaan valmistetuilla valkaisumuoteilla sekä turvallisella ja tehokkaalla valkaisugeelillä hampaat voi valkaista itse kotona.

Hampaiden kotivalkaisu

Mittojen mukaan valmistetuilla valkaisumuoteilla sekä turvallisella ja tehokkaalla valkaisugeelillä hampaat voi valkaista itse kotona.

Saat meiltä kaikki tarvikkeet hampaiden turvalliseen kotivalkaisuun.

Palvelun eteneminen

Valkaisuarviointikäynnillä tai laservalkaisukäynnillä suuhygienisti ottaa hampaistasi jäljennökset, joiden perusteella hammasteknikko valmistaa sinulle yksilölliset valkaisumuotit. Toinen käynti varataan valkaisumuottien kokeilua, sovittamista ja suuhygienistin antamaa ohjausta varten.

Muottien avulla voit jatkaa valkaisua itse, kunnes toivottu sävy on saavutettu.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Varaa aika maksuttomaan valkaisuarviointiin, jos jäljennöksiä valkaisumuotteja varten ei ole otettu muulla suuhygienistikäynnillä. Valkaisuarvioinnissa tarkastetaan suun ja hampaiston kunto valkaisua varten. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Ientulehdus tulee olla hoidettu ja hammaskivi poistettu ennen valkaisua.

Valkaisuhoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken. Valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville eikä imettäville. Huomioithan, että valkaisu ei tehoa proteettisiin kruunuihin, laminaatteihin tai paikkamateriaaleihin.

Hampaiden valkaisua ei voi maksaa Edenredillä tai ePassilla, koska esteettiset hoidot eivät kuulu verottajan ohjeistuksen mukaisesti hyvinvointiedun piiriin.

 

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400