Mittaamme Oralissa säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä. Järjestemme säännöllisesti isompia asiakastyytyväisyysmittauksia ja kysymme myös nykyisin jokaisen käynnin jälkeen asiakastyytyväisyyttä.

Käynnin jälkeinen asiakastyytyväisyyskysely (NPS)

Kaikki asiakkaat saavat käynnin jälkeisen asiakastyytyväisyyskyselyn (NPS) tekstiviestillä tai sähköpostilla. Asiakastyytyväisyyskyselyssä tiedustellaan asiakkaan tyytyväisyyttä ja suositteluhalukkuutta Oralilla saamistaan palveluista.  Asiakastyytyväisyyskyselyn avulla kehitämme asiakaskokemusta ja toimintaamme.

Lähettävän viestin sisältö:

”Kiitos käynnistäsi Oral Hammaslääkäreillä. Suosittelisitko Oralia ja sinua hoitanutta asiantuntijaa ystävillesi ja tuttavillesi palvelukokemuksesi perusteella asteikolla 0-10? (O=en lainkaan, 10 =erittäin todennäköisesti”

Kysely lähetetään kaikille asiakkaillemme 3 päivää toteutuneen käynnin jälkeen. Jos asiakkaalla on kuitenkin useampi käynti 5 päivän sisällä, lähetetään hänelle vain yksi kysely. Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastaaminen on asiakkaalle aina vapaaehtoista.

Mitä tarkoittaa NPS ja mihin tuloksia käytetään?

NPS on yleinen ja maailmanlaajuisesti käytetty mittaustapa, jonka avulla selvitetään asiakaskokemusta ja palvelun suositteluhalukkuutta ystäville ja tuttaville. Asiakas vastaa viestiin arvosanalla 1-10 (0 = en suosittele lainkaan, 10 = suosittelisin erittäin todennäköisesti).

Mittauksen arvosanat jaetaan kolmeen ryhmään: suosittelijoihin (9-10), passiivisiin (7-8) ja arvostelijoihin (0-6).

Kuinka asiakas voi kieltää kyselyn?

Asiakas voi itse kieltää kyselyn lähettämällä sähköpostin osoitteeseen asiakaspalautteet@oral.fi. Kyselyn voi kieltää myös toimipisteissämme sekä soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseemme puh. 010 400 3400.