Mittaamme Oralissa kattavasti asiakastyytyväisyyttä. Keräämme palautetta käyntien jälkeen ja teemme myös säännöllisesti isompia asiakastyytyväisyysmittauksia.

Käynnin jälkeinen asiakastyytyväisyyskysely (NPS)

Käynnin jälkeinen asiakastyytyväisyyskysely (NPS) lähetetään asiakkaillemme tekstiviestillä tai sähköpostilla. Asiakastyytyväisyyskyselyssä tiedustellaan asiakkaan tyytyväisyyttä ja suositteluhalukkuutta Oralilla saamistaan palveluista.  Asiakastyytyväisyyskyselyn avulla kehitämme asiakaskokemusta ja toimintaamme.

Lähettävän viestin sisältö:

”Kiitos käynnistäsi Oral Hammaslääkäreillä. Suosittelisitko Oralia ja sinua hoitanutta asiantuntijaa ystävillesi ja tuttavillesi palvelukokemuksesi perusteella asteikolla 0-10? (O=en lainkaan, 10 =erittäin todennäköisesti”

Kysely lähetetään satunnaiselle otokselle, päivä toteutuneen käynnin jälkeen. Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastaaminen on aina vapaaehtoista.

Mitä tarkoittaa NPS ja mihin tuloksia käytetään?

NPS on yleinen ja maailmanlaajuisesti käytetty mittaustapa, jonka avulla selvitetään asiakaskokemusta ja palvelun suositteluhalukkuutta ystäville ja tuttaville. Asiakas vastaa viestiin arvosanalla 1-10 (0 = en suosittele lainkaan, 10 = suosittelisin erittäin todennäköisesti).

Mittauksen arvosanat jaetaan kolmeen ryhmään: suosittelijoihin (9-10), passiivisiin (7-8) ja arvostelijoihin (0-6).

Kuinka asiakas voi kieltää kyselyn?

Voit kieltää NPS-kyselyn laittamalla meille viestiä asiakaspalautelomakkeella. Kyselyn voi kieltää myös toimipisteissämme sekä soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400.