Invisalign

Invisalign - huomaamaton oikomishoito

Oikominen ilman rautoja on mahdollista Invisalign-tekniikalla. Oikomishoito tehdään irroitettavilla muovisilla oikomiskalvoilla, jotka voi itse milloin tahansa tarvittaessa poistaa. Oikomiskalvot ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat, ja tekniikan etu on myös sen käyttömukavuus. 

Katso videolta, kun näyttelijä Jasper Pääkkönen kertoo Invisalign-oikomishoidosta.

Hoitomuodon etuna ovat myös sen nopeammat tulokset kuin perinteisillä menetelmillä toteutetussa oikomishoidossa. Haluttu lopputulos voidaan tapauskohtaisesti saavuttaa jo puolessa vuodessa


Kuva: Invisalign-oikomiskalvo

Invisalign-oikomishoito toteutetaan tietokoneohjatusti ilman perinteisiä kipsijäljennöksiä. Potilaan hampaisto kuvataan suukameralla, jonka digitaalisesta kuvamateriaalista tietokoneohjelma suunnittelee yksilöllisen hoitosuunnitelman ja hampaistoon täydellisesti istuvat oikomiskalvot. Kolmiulotteisen tietokonemallinnuksen avulla voidaan heti tarkastella myös hoidon lopputulosta. Oikomishoidon edetessä siirrytään kahden viikon välein käyttämään tiukempia oikomiskalvoja, kunnes suunniteltu lopputulos on saavutettu.

Invisalign-oikomiskalvo vs. perinteinen oikomiskoje

Kuvassa Invisalign-oikomiskalvo etulalla, taustalla perinteinen kiinteä oikomiskoje.

Invisalign-oikomishoitoa on toistaiseksi saatavilla Oralin pääkaupunkiseudun, Hämeenlinnan, Järvenpään, Joensuun, Kokkolan, Kuopion ja Turun toimipisteistä.

Lue lisää Invisalign-tekniikasta:
Invisalign

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info

Joensuussa Invisalign Avoimet Ovet -tapahtuma ti 26.9. klo 16-18!

Tule tutustumaan Invisalign-oikomiseen. Saat maksutta hoidon tarpeen arvion ja tarvittaessa röntgenkuvat. Varaa aikasi numerosta 010 400 3400. Oral Hammaslääkärit Joensuu, Siltakatu 14 B 14.

Invisalign-hoitoja on saatavilla Oralin pääkaupunkiseudun, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Järvenpään, Kokkolan, Kuopion, Savonlinnan,Turun ja Joensuun toimipisteissä.


Elämäsi Hampaat -
mukana koko elämän