Invisalign on huomaamaton oikomismenetelmä joka tehdään  läpinäkyvillä, irrotettavilla oikomiskalvoilla.

Palvelun eteneminen

1. Tarkastus- ja arviokäynti

Perustarkastus
Kokonaisvaltainen hoidonsuunnittelu
Saat arvion Invisalign-oikomishoidon sopivuudesta sinulle ja hoitosuunnitelman. Suunnitelman pohjalta voit tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata ajan iTero 3D-kuvaukseen.

2. 3D-skannaus ja arvio hoitotuloksesta

Tarkkuusjäljennöksen otto
iTero 3D-kuvaus
ClinCheck-demonstraatio
Hampaasi kuvataan tai hampaistasi otetaan tarkkuusjäljennös ja se kuvataan 3D-skannerilla. Kuvauksen pohjalta valmistettu ClinChek-video lähetetään sinulle 2-3 viikon kuluttua kuvauksesta, jotta näet miltä hymysi näyttää hoidon päätyttyä. Suunnitelman avulla tehdään kahden viikon välein vaihdettavat Invisalign-oikomiskalvot.

3. Oikomiskalvojen käyttöönotto

Vaihdettavat oikomiskalvot
Vastaanottokäynnit 1-2 kk välein
Saat sinulle räätälöidyt ohuesta muovista valmistetut Invisalign-oikomiskalvot 4-6 viikon kuluttua 3D-kuvauksesta. Kalvot ovat läpinäkyviä ja huomaamattomia ja voit ottaa ne pois ruokailun ja puhdistuksen ajaksi. Muutamaan hampaaseen kiinnitetään otepinta, jolla varmistetaan hampaan siirtyminen.
Oikomishoito kestää 7-24 kuukautta riippuen hoidon tavoitteesta.

4. Nopeuta hoitoasi Acceledentin avulla

AcceleDent on oikomishoitoasi nopeuttava laite, jonka värähtely kiihdyttää hampaiden liikkumista ja hoitosi etenemistä. Tämän lisähoidon avulla Invisalign-hoito voi nopeutua jopa 30 – 50 %.

5. Hampaiden puhdistus ja valkaisu

Hoidon aikana voit käydä suuhygienistillä hampaiden puhdistuksessa. Mahdollinen hampaiden valkaisu mieluummin vasta oikomisen jälkeen.

6. Hoidon päättyminen

Vivera-retentiokisko ja retentiolanka

Hampaiden suoristuminen korjaantuu nopeammin kuin purenta. Oikominen tulee tehdä suunnitelman mukaisesti loppuun asti. Invisalign-oikomishoidon päätteeksi saat Vivera-retentiokiskon tai liimattavan tukilangan hoitotuloksen säilyttämiseksi. Viveraa käytetään aluksi kahden viikon ajan jatkuvasti, sen jälkeen vain öisin.

Hoidon kannalta vapaaehtoisia vaiheita ovat kohdat 4 ja 5, muut kohdat ovat välttämättömiä vaiheita.

 

Lue Invisalign-oikomishoidosta täältä>

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun halutaan hampaiden oikomista huomaamattomalla tekniikalla, ja hammaslääkäri on todennut tämän menetelmän soveltuvan tarkoitukseen.