Invisalign on huomaamaton oikomismenetelmä joka tehdään  läpinäkyvillä, irrotettavilla oikomiskalvoilla.

Palvelun eteneminen

1. Tarkastus- ja arviokäynti

Perustarkastus
Kokonaisvaltainen hoidonsuunnittelu
Saat arvion Invisalign-oikomishoidon sopivuudesta sinulle ja hoitosuunnitelman. Suunnitelman pohjalta voit tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata ajan iTero 3D-kuvaukseen.

2. 3D-skannaus ja arvio hoitotuloksesta

Tarkkuusjäljennöksen otto
iTero 3D-kuvaus
ClinCheck-demonstraatio
Hampaasi kuvataan tai hampaistasi otetaan tarkkuusjäljennös ja se kuvataan 3D-skannerilla. Kuvauksen pohjalta valmistettu ClinChek-video lähetetään sinulle 2-3 viikon kuluttua kuvauksesta, jotta näet miltä hymysi näyttää hoidon päätyttyä. Suunnitelman avulla tehdään kahden viikon välein vaihdettavat Invisalign-oikomiskalvot.

3. Oikomiskalvojen käyttöönotto

Vaihdettavat oikomiskalvot
Vastaanottokäynnit 1-2 kk välein
Saat sinulle räätälöidyt ohuesta muovista valmistetut Invisalign-oikomiskalvot 4-6 viikon kuluttua 3D-kuvauksesta. Kalvot ovat läpinäkyviä ja huomaamattomia ja voit ottaa ne pois ruokailun ja puhdistuksen ajaksi. Muutamaan hampaaseen kiinnitetään otepinta, jolla varmistetaan hampaan siirtyminen.
Oikomishoito kestää 7-24 kuukautta riippuen hoidon tavoitteesta.

4. Nopeuta hoitoasi Acceledentin avulla

AcceleDent on oikomishoitoasi nopeuttava laite, jonka värähtely kiihdyttää hampaiden liikkumista ja hoitosi etenemistä. Tämän lisähoidon avulla Invisalign-hoito voi nopeutua jopa 30 – 50 %.

5. Hampaiden puhdistus ja valkaisu

Hoidon aikana voit käydä suuhygienistillä hampaiden puhdistuksessa. Mahdollinen hampaiden valkaisu mieluummin vasta oikomisen jälkeen.

6. Hoidon päättyminen

Vivera-retentiokisko ja retentiolanka

Hampaiden suoristuminen korjaantuu nopeammin kuin purenta. Oikominen tulee tehdä suunnitelman mukaisesti loppuun asti. Invisalign-oikomishoidon päätteeksi saat Vivera-retentiokiskon tai liimattavan tukilangan hoitotuloksen säilyttämiseksi. Viveraa käytetään aluksi kahden viikon ajan jatkuvasti, sen jälkeen vain öisin.

Hoidon kannalta vapaaehtoisia vaiheita ovat kohdat 4 ja 5, muut kohdat ovat välttämättömiä vaiheita.

 

Lue Invisalign-oikomishoidosta täältä>

Milloin kannattaa varata aika tähän palveluun?

Kun halutaan hampaiden oikomista huomaamattomalla tekniikalla, ja hammaslääkäri on todennut tämän menetelmän soveltuvan tarkoitukseen.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Kaikki ajat tähän palveluun eivät ole varattavissa verkossa. Jos et löydä sopivaa aikaa, soita  numeroon 010 400 3400.